Soorten LED Verlichting?

Er zijn veel verschillende soorten LED Verlichting op de markt, hierbij zitten de verschillen niet alleen in het soort LED’s zoals de DIP LED’s en SMD LED’s maar ook in de lichtsterkte, verbruiken, dimbaar / niet dimbaar en vooral de kleur temperatuur. Bij ons vind u vrijwel alleen warm witte verlichting voor in uw huis, boot of camper. De warm witte LED verlichting heeft een kleur temperatuur van rond de 3000Kelvin tevens vind u in ons assortiment ook extra warm witte LED verlichting de kleur temperatuur van deze warm witte verlichting ligt rond de 2700Kelvin. Warm witte verlichting (2900-3000K) heeft de zelfde uitstraling als de conventionele halogeen lampen hierdoor kunt u uw oude lampen dan ook zonder problemen vervangen met de LED Verlichting van 12led.nl

Dimbare LED Verlichting?

Zoals al eerder gezegd zijn er veel verschillende soorten LED Verlichting waaronder dimbare lampen en spots maar ook niet dimbare verlichting is breed verkrijgbaar. LED Lampen en spots bestaan uit techniek in plaats van het ouderwetse gloeidraadje waarbij het zo was als je iets minder stroom gaf dat het lampje zachter ging branden. Hierdoor heeft u voor de meeste LED Verlichting ook speciale LED Dimmers nodig wij geven duidelijk aan bij het desbetreffende product of deze dimbaar is of niet. Tevens zijn vrijwel al onze 12V producten op 12 Volt ook prima te dimmen!

LED Verlichting voor in huis?

Voor vrijwel iedere fitting in huis (220V – 230V) vind u bij ons de juiste vervangende LED verlichting voor uw huidige verlichting. Zo hebben wij een breed assortiment met E14 Verlichting en E27 Verlichting dit zijn de meest voorkomende fittingen in huis samen met de MR11-GU4 fitting die veel voorkomt in inbouw spots, afzuigkappen of andere toepassingen. Maar ook voor al uw 12 Volt of 24 Volt toepassingen in huis hebben wij de juiste LED Verlichting want ook hiervoor kunt u gewoon zonder problemen onze 12V Multi-voltage & 24V Multi-voltage leds Verlichting aansluiten.

12 Volt verlichting & 24 Volt verlichting.

Ook voor 12 Volt en 24 Volt vind u altijd de juiste LED Verlichting bij 12led.nl Doordat wij ons de afgelopen jaren hebben gespecialiseerd op het gebied van 12V & 24V LED Verlichting kunnen wij ons zelf inmiddels specialisten noemen op het gebied van Auto, Camper, Boot en Caravan verlichting noemen. Bij ons vind u uitsluitend 12 Volt Multi-voltage en 24 Volt Multi-voltage LED verlichting deze verlichting word speciaal in opdracht van ons geproduceerd zodat de verlichting één op één kan worden vervangen met uw huidige verlichting, met normale 12V & 24V LED’s kan dit niet doordat deze verlichting niet speciaal is ontwikkeld voor boten, campers en caravans kan deze verlichting de piekspanning die word afgegeven tijdens het laden van uw accu niet aan. Hierdoor heeft een normale 12V LED Lamp bij gebruik van een accu een veel kortere levensduur en kan zelfs met hoge piekspanningen ontploffen. Daarom raden wij u altijd Multi-voltage LED Verlichting aan ook al gebruikt u het in huis doormiddel van de Multi-voltage combinatie gaat onze 12V LED Verlichting veel langer mee als 12V LED Verlichting die u elders kunt vinden.

Boot, Camper & Caravan LED Verlichting.

Ook voor onze avonturiers hebben wij binnen ons assortiment een groot aanbod met LED Verlichting voor boten, campers en caravans waaronder BAY15D (P21 / 5W), BA15D, BA15S, B22, E14 en E27, MR11, G4, Gu9, GU10 En nog veel meer. Al onze 12V & 24V Verlichting kunt u zonder problemen en zonder stabilisator door middel van onze Multi-voltage verlichting één op één vervangen met uw huidige verlichting in uw boot, camper of caravan. U vind de LED Verlichting voor boten en campers in verschillende wattages waardoor uw altijd de juiste vervanger kunt vinden en u vandaag nog over kunt stappen op LED Verlichting waardoor u ook kan besparen op uw portemonnee en op de levensduur van uw accu.

Previous Post
fitting
Uncategorized

Fittingen

Next Post
Hoe werkt led verlichting
Uncategorized

Hoe werkt LED?